Відома українська виконавиця Ірина Федишин виступила перед захисниками на концерті, де заспівала свої нові та старі пісні, а також народні, всім відомі хіти.

Відповідне відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Ірина Федишин від початку широкомасштабного вторгнення займається волонтерством. Вона виступала в Україні та за кордоном, та збирала кошти воїнам ЗСУ.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram
Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram

Після повернення в Україну, співачка продовжує свою волонтерську та співочу діяльність. Цього разу виконавиця заспівала в залі перед захисниками України.

Жінка вийшла до воїнів-захисників у яскраво-жовтому брючному костюмі, та синій блузі. Першою, Ірина виконала пісню "Нас весна не так зустріла, і не ті пісні співала".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram
Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram

Також співачка виконала свої хіти "Маленькі долоньки", та інші. Насамкінець концерту, Ірина виконала відомий хіт "Червона калина" але у повному варіанті. Співачка пустилася в зал та загубилася серед захисників, які також підспівували народний хіт, та пронесли над головами український прапор.

Дякую, наші захисники. Віримо у вас та у нашу перемогу, - написала Ірина Федишин.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Федишин у тоненькій вишиванці похизувалась спілими яблучками: "Яка ж ви мила".

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Федишин оніміла від жаху, побачивши пекло, яке залишають по собі окупанти.

Також "Знай.ua" інформував, що Ірина Федишин після повернення в Україну показала шанувальникам обстріляну автівку.