Відома українська виконавиця Ірина Федишин побувала в Гостомелі, Бучі та Бородянці, які тероризували російські окупанти та показала несамовиті кадри. Відповідне відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин з перших днів війни робить багато для країни та наближення перемоги. Зірка багаторазово виступала на благодійних концертах та все зароблене віддавала на потреби ЗСУ. Водночас вона залишається на зв'язку з шанувальниками і регулярно тішить їх новими фото та відео на сторінці в instagram.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram
Ірина Федишин. Фото: скриншот Instagram

Так цього разу Ірина Федишин поділилася кадрами з поїздки на Київщину. Вона побувала в населених пунктах, тимчасово окупованих російською армією і на власні очі побачила, що довелося пережити деяким українцям. Зірка зізналася, що від побаченого її тілом пробіг мороз і охопив жах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"За кожним розбитим та спаленим будинком тисячі розбитих людських доль. Рашисти це терористи та нелюди…. Гостомель, Буча, Бородянка… Жахливі руїни… від побаченого, мороз по тілу та оніміння від жаху, через які важкі випробування проходить Україна…", - написала виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, Ірина Федишин надихнулася поїздкою на позиції ЗСУ та анонсувала сюрприз для воїнів: "Мої герої".

Також наш портал інформував, що Тіна Кароль зробила неймовірний подарунок сім'ї хлопчика з Маріуполя: його листа з окупації вона читала під час концертів.

Крім того, наш портал повідомляв, співачка Tayanna, яка з початку війни залишається на Балі, з колишнім підопічним Тіматі заспівала українську народну пісню та згадала дитинство.