Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Ольга Цибульська продовжує ділитися своїм життям із шанувальниками в рамках соціальної мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч людей.

36-річна співачка нещодавно провела концерт у Чернівцях, поділившись публікацією з відео звідти.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Ми з вами співали під землею, але я була на сьомому небі від щастя. Дякую організаторам за можливість допомогти дітям, які постраждали від цієї страшної війни", - пише Оля Цибульська в публікації.

Вона поділилася короткими фрагментами, де стоїть на маленькій сцені, у білому костюмі, з прапором у руках, намагаючись підняти настрій шанувальникам. Іноді їй навіть доводилося хапатися за труби зверху, щоб підкреслити емоційність виступу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Пісня, така крута і красива! Кохання - головне!", "Моє кохання", - пишуть користувачі в коментарях.

Інші обійшлися простими смайликами - хтось відправив прості серця і таке інше. Під відео вона обрала свою пісню під назвою "Минає день", яка була написана для всіх коханих, які можуть бути далеко один від одного.

Нагадаємо, Оля Цибульська розповіла про фінансові проблеми в сім'ї: "Шукала спосіб заробляти"

Як повідомляв "Знай.uа", кума Дзідзьо Оля Цибульська розкрила таємницю про ботокс на лобі: "Тому вони так стоять"

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська "відігрілася" завдяки українцям, ще й на реанімобілі для бійців заробила: "Жити хочеться"