Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько тішить шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару показала серію знімків, судячи з геолокації, зроблених у театрі на Подолі, у Києві. А "фотографом" стала її близька подруга з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук. Гумористка зізналася, що її колега має справжній талант.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару
Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

"Дякую тобі подруго, ти мене бачиш гарніше ніж бачу себе я…" - поділилася Сопонару.

Артистка обрала сміливе вбрання для відвідування театру - коротенька сукня-футболка з цікавим малюнком відкриває вид на її ніжки, стрункі та засмаглі після відпочинку за кордоном.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Шанувальники теж оцінили, як добре виглядає Ірина та заявили, що їй можна йти в проект "Холостячка", підкорювати чоловіків. Хоча, наскільки всі знають, серце її вже зайняте.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала гарячого мачо на скутері: "Спогади минулого життя"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару "покуролесила" на камеру і отримала "ляпаса" від шанувальників: "Мавпа"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва та Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розділили один біль на двох: "Рикала, як вовчиця"