Відомий український музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк згадав свого хорошого друга - Андрія Кузьменко, відомо також як Кузьма Скрябін. Теплими спогадами артист поділився на сторінці у соціальній мережі instagram.

Кузьма Скрябін міг би відзначати 17 серпня 54-річчя, якби не автокатастрофа, яку він потрапив у 2015 році. Втім, артиста досі пам'ятають та люблять як прості українці, так і його зіркові друзі.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube
Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

Так, Віктор Бронюк поділився спогадами про Кузьму Скрябіна. Артист зазначив, що для нього честь бути другом такої людини і додав, що її навіть зараз не залишає відчуття, що Андрій десь поряд.

Андрій Кузьменко (Кузьма). Фото: YouTube
Андрій Кузьменко (Кузьма). Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Музикант згадав, що Кузьма завжди міг підібрати правильні слова, а при необхідності розрядити обстановку кумедним анекдотом, яких він знав дуже багато.

"Честь – мати такого друга, як ти, Кузьма! Завжди щирий, завжди справжній! Навіть зараз не покидає відчуття, що ти от-от вийдеш з-за кутка, скажеш прості, але мудрі слова про все, що зараз відбувається. І попри все розкажеш чергові смішні історії з життя та свіжі анекдоти, яких знав просто незліченну кількість!", - поділився музикант.

Раніше портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк занурився в історію і поставив росіян на місце: "Діди воювали…"

Також наш портал інформував, Юрій Горбунов "зустрів" пенсіонерку, яка проговорилася про танки в Криму: "Солдати їдуть звідти".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва довела до сліз кожного українця, зробивши це без будь-якої допомоги: "Скучаємо".