Український актор і гуморист Олександр Теренчук, який знайомий багатьом за роллю поліцейського в серіалі "Одного разу під Полтавою" посміявся з росіян після "бавовни" у тимчасово окупованому Криму. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Олександр Теренчук разом із колегами активно займається волонтерством, допомагаючи ЗСУ наближати перемогу. Гуморист знаходить час для позитиву та спілкування з шанувальниками, тому регулярно радує новими публікаціями.

Олександр Теренчук, instagram.com/a_terenchuk
Олександр Теренчук, instagram.com/a_terenchuk

Так, цього разу гуморист відреагував на нещодавні "бавовни" у тимчасово окупованому Криму, які в черговий раз поставили на вуха росіян, які перебувають на півострові. Олександр Теренчук опублікував відео, зняте очевидцями і пожартував, що "паті" у Криму зараз лише такі.

"HIMARS party у Криму", - підписав відео гуморист.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Українці теж пораділи раптовому "феєрверку".

"Гори, гори ясно, щоб не згасло!", "Я хочу щодня бачити і чути такі новини! Слава нашим Героям!", "Як медом по губах! Слава ВСУ!!!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ігор Ласточкін та Настя Оруджова з "Жіночого кварталу" розповіли сумну правду про реалії життя в новому комедійному серіалі "Волонтери".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Марта Адамчук, зірка "Жіночого кварталу", зізналася, чому сумує найбільше: "Щеміт".