Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська зробила нарізку найяскравіших моментів зі свого недавнього благодійного концерту, що відбувся у милому ресторанчику у Львові. На відеоролику видно, що до співачки прийшло чимало людей, і всі були в захваті від її виступу.

Кадри супроводжуються голосом артистки. Вона озвучила власний вірш "Куплю собі у долі новий день". Раніше зірка його вже презентувала шанувальникам, але навіть зараз, після кожного рядка по шкірі біжать мурашки, як уперше.

За концерт Цибульської вдалося зібрати 30 тисяч доларів на покупку реанімобілів для українських захисників, а тепло слухачів навіть зігріло її.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"І тонну вашого тепла на надію. Бо жити хочеться. Вірити, любити, співати. Сильно ❤️" - додала Оля.

Фанати відзначили, яку енергію випромінює Цибульська та високо оцінили написаний нею вірш. Мама співачки теж не втрималася та розхвалила доньку, назвавши молодчиною.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська "оголила" красеня на пляжі, показавши його в одних трусах: "Талант"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська страждає через проблеми з сином Нестором - у всьому виною війна: "Підстрибнув у ліжку і..."

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська зізналася, чому насправді не показує свого чоловіка: "У нього такий писок..."