Відомий співак, Народний артист України Павло Зібров повеселився у компанії відомого бізнесмена Гаріка Корогодського. Кадрами з вечірки виконавець поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Незважаючи на поважний вік, Павло Зібров може дати фору навіть молодим артистам. Він активно веде свою сторінку в соцмережах і часто радує шанувальників позитивними кадрами із життя.

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Так, цього разу артист показав, як відірвався на вечірці у Гаріка Корогодського. На імпровізованій сцені вони разом заспівали знаменитий хіт "Хрещатик". Але на цьому караоке не закінчилося і Зібров виконав низку інших пісень, зокрема "Мертві бджоли не гудуть".

Зібров та Корогодський. Фото: скрін instagram stories
Зібров та Корогодський. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У цій пісні жодного слова про алкоголь. У ній про життя та спрагу до нього", - підписав ролик Павло Зібров.

Судячи з кадрів, Корогодський і Зібров дуже весело провели час і залишилися задоволені нестримною вечіркою.

Зібров та Корогодський. Фото: скрін instagram stories
Зібров та Корогодський. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Tayanna, яка з початку війни залишається на Балі, з колишнім підопічним Тіматі заспівала українську народну пісню та згадала дитинство.

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, що Саша Зарицька з групи KAZKA кокетливо розставила ніжки на стогу сіна і нарвалася на критику: "Ви вважаєте це доречно зараз?"