Український кіноактор, модель та телеведучий Богдан Юсипчук, який відомий глядачеві за ролями у стрічках "Тіні незабутих предків", "Крути 1918", часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч людей.

Наразі він оголився до плавок, показавши потужне тіло в Карпатах, щоб анонсувати важливу новину у вихідні.

Богдан Юсипчук, фото: Instagram
Богдан Юсипчук, фото: Instagram

"Те, чим я займався щодня майже два місяці, неодмінно дасть результат. Я не сумніваюся ні на секунду. І ви не сумнівайтеся. Ні в собі, ні в мені. або тисячі хейтерів, яких я називаю... бензином. Паливом, що допомагає мені рухатися вперед", - пише Богдан Юсипчук.

Він навіть запропонував писати свої здогади у коментарях, але що це буде – ніхто не знає напевно.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Богдан Юсипчук, фото: Instagram
Богдан Юсипчук, фото: Instagram

"Можливо, медитація?", "Створіть свою партію і будьте займатися партійними справами", "Тримаємо кулачки", - пишуть користувачі в коментарях.

Якщо Юсипчук справді піде у політику, то зрозуміло, чому він уже готовий до хейтерів. Це зрозуміло на прикладі Володимира Зеленського, Святослава Вакарчука, Сергія Притули та інших відомих особистостей.

Нагадаємо, Оля Цибульська разом із сином потрапила до лікарні: "Тримаюся, як можу"

Як повідомляв "Знай.uа", Alyona Alyona згадала "минуле" життя та роботу в дитсадку: "Ідеально"

Знай.ua писав, Alina Pash поїде виступати на фестиваль з росіянами, але обіцяє присоромити їх