Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія разом із чоловіком пішла на відчайдушний крок заради дітей. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Співачка Камалія разом із чоловіком Захуром та дітьми перебуває закордоном, але це їй не заважає регулярно виходити на зв'язок із шанувальниками, зокрема за допомогою соцмереж. Виконавиця регулярно показує, що відбувається у її житті, радуючи фанатів яскравими кадрами.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

Так, цього разу Камалія вирішила показати, як проводить час у компанії чоловіка та дочок. Співачка зазначила, що заради близнючок наважилася із Захуром на шалений крок - відвідати парк атракціонів, від одного виду яких тремтить.

Розваги Камалії. Фото: скрін instagram stories
Розваги Камалії. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"О Боже! Чого не зробиш заради дітей", - підписала ролик виконавиця.

Втім, чи прокотилася зіркова мама разом із дітьми чи залишилася спостерігати за поїздкою із землі – невідомо.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія тепло привітала чоловіка Захура з 67-річчям, а після ледве не задушила: ось так виглядає справжнє кохання.

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва задерла ноги та повернулася до заняття, яке практикувала у шкільні роки: "Крутий експірієнс".