Російська актриса, телеведуча та учасниця гумористичного телевізійного шоу "Comedy Woman" Катерина Варнава, ймовірно, знайома українським глядачам більше за участю у проекті "Хто зверху?" разом із Сергієм Притулою.

Жінка двічі висловлювалася щодо війни - один раз, опублікувавши масивне звернення з проханням зупинити кровопролиття. Вдруге показавши виступ Монатика і ніяк його не прокоментувавши.

Катерина Варнава, фото: Instagram
Катерина Варнава, фото: Instagram

Зараз вона, мабуть, підготувалася до третього разу. Знову боягузливо, що звично росіянам, без жодних слів, серйозних заяв, вчинків. За допомогою зовнішнього вигляду...

"Солодке життя❤️", - пише Катерина Варнава у публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А ось на знімку вона постала в невеликій шапочці, з надутими губами, дивлячись кудись убік. Особливим знімок робить саме головний убір, який виконаний у двох кольорах, у кольорах нашого державного прапора.

Українці в коментарях відразу ж почали дякувати їй за підтримку і таке інше. Хоча це лише невеликий жест, і він може взагалі нічого не коштувати.

Катерина Варнава, фото: Instagram
Катерина Варнава, фото: Instagram

"Замість тисячі слів", "Можна нічого не говорити", "Коли краса з мізками в гармонії", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, колега Каті Варнави Аліна Кошарна розповіла, як окупанти тероризують Мелітополь: "Червоні прапори, газ вимкнули"

Як повідомляв "Знай.uа", "Колишня" Притули Катя Варнава на тлі війни в Україні почувається "шматком г*вна": "Побільше, ніж у Бузової"

Знай.ua писав, "Колишня" Притули Катя Варнава після підтримки України почала скаржитися: "Шматочок життя"