#ВсеБудеУкраїна – колаборація бенду 7TEEN’S, співачки TAYNA, гурту iNshi, студентів Університету Короля Данила - Анни Луцької, Дениса Терентяка, а також вихованців продюсерського центру STAR TEAM - Дарини Луцької - Darika, Софії Федорів, Вікторії Колобейчук, співачки RINA, Мар’яни Ромась та Христини Аксьонової.

Учасники колаборації є вихованцями продюсерського центру Star team та студентами Університету Короля Данила (Івано-Франківськ).Співаки, які заходяться наразі у Чехії, Італії, Польщі, Угорщині та різних куточках України об’єднались задля підтримки духу всього українського народу.

талановиті франківці записали мотиваційну пісню для підтримки українців
талановиті франківці записали мотиваційну пісню для підтримки українців

Пісню писала Мар’яна Ромась з Кам’янця-Подільського на 19 день з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Аранжування зробив учасник бенду 7TEEN’S 16-річний Олександр Шевченко, який зараз перебуває в Італії. Дітей розділили кілометри, але їх єднає творчість та любов до України.

“Незалежно від відстані, яка нас розділяє, ми об’єднані і хочемо піснею підтримати наших захисників та всіх тих, хто залишився в Україні , тих, хто змушений був поїхати. Віримо, що скоро обіймемо рідних, друзів та будемо продовжувати творити та разом відбудовувати нашу країну”,- поділились артисти.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

талановиті франківці записали мотиваційну пісню для підтримки українців
талановиті франківці записали мотиваційну пісню для підтримки українців

Відеороботу більшість учасників знімали на телефони, вийшовши у європейські міста з синьо-жовтими прапорами.

«Ми не можемо стояти осторонь обдарованих дітей, які зараз залишилися сам на сам з цією проблемою. Як команда продюсерського центру StarTeam та викладачі університету хочемо підтримати їх. Тому організували таку роботу, допомогли їм об’єднатися. Адже ідея пісні виходила саме від дітей. Вони самі її написали, самі її нам показали. А ми допомогли її реалізувати. Ми дуже раді, що діти та молодь об‘єднуються, попри все, вони творять, висловлюють свою думку, те, що їх зараз хвилює, що болить», - коментують керівники продюсерського центру Ірина Батюк та Катерина Горіна.