З міста Львів прийшли доволі тривожні новини. Відомо, що Франківський районний суд міста визнав винним у нетверезому водінні 37-річного львівського священика Юрія Чорнія. Чоловіка, який попався не тільки під гнів небесного суду, оштрафували на 17 тисяч гривень і позбавили водійських прав на один рік.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, які посилаються на інформацію копів.

Юрій Чорний, фото: Facebook
Юрій Чорний, фото: Facebook

Священнослужителя львівського храму св. Климентія Папи (УГКЦ) Юрія Чорнія за кермом автомобіля Renault Scenic зупинили 9 травня партульні поліцейські, які запідозрили, що водій перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на алкотестері підтвердила підозри патрульних - 0,92 проміле алкоголю.

На судове засідання 37-річний Юрій чорній не прийшов, але його адвокат просив закриту справу, "оскільки матеріали протоколу не містять належним чином підтверджуючих доказів про вчинення особою вказаного правопорушення".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Дослідивши матеріали справи, суддя Степан Дзеньдзюра дійшов висновку про винність Юрія Чорнія у нетверезому водінні. Це, зокрема, підтверджує протокол про адмінправопорушення, результати тесту та відеозапис, який долучено до матеріалів справи, а також свідчення самого священика, який у розмові з патрульними визнав, що вживав під час літургії сухе вино, розбавлене водою. Жодного іншого алкоголю того дня, за словами священика, він не вживав.

В результаті суддя наклав штраф на священика в 17 тис.грн і на один рік позбавив його водійських прав. Юрій чорній ще може оскаржити це рішення в Апеляційному суді протягом 10 днів.

Раніше повідомляли, голий українець забіг до храму УПЦ МП: Бог побачив все, а суд оштрафував на 51 гривню.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві спритний священик будує храм на смітнику: "Купив ділянку, начепив хрести...".

Знай.uа писав, Львівського священика оштрафували за матюки при дитині - "Не втримався".