У "червоному" Львові вагітних та годуючих матусь вирішили вакцинувати окремо від коронавірусу - вони зможуть це зробити без черг та в супроводі фахових лікарів просто у пологовому будинку №1 по вулиці Мечникова.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

На базі пологового будинку обладнали тимчасовий пункт вакцинації - медики кажуть, що щеплення робитимуть препаратом Pfizer.

"Записатись на вакцинацію можна за номером телефону: 0673848474", - йдеться в повідомленні.

Очільниця пологового будинку Людмила Шекет розповідає, що пункт вакцинації допоможе вагітним жінкам та мамам уникнути очікування на вакцинацію у загальних чергах, де можна заразитися, а також забезпечить супровід лікаря акушерка-гінеколога та інших необхідних спеціалістів. Це допоможе врятувати не одне життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вагітні та жінки після пологів зможуть отримати консультацію та необхідне обстеження до чи після вакцинації, якщо виникне необхідність – бути під наглядом кваліфікованого лікаря. Адже у нас є всі необхідні спеціалісти", - підкреслила медик.

Раніше Знай писав, що у мережі повідомили, що Львівська область може вийти з червоної зони найпершою.

Нагадаємо, що через те, що в лікарнях немає місць, українцю, що захворів коронавірусом відмовили в лікуванні.

Також портал Знай повідомляв, що українцям розповіли, як позбутися від прищів і чорних крапок на обличчі.