Колишня ведуча на українському телебаченні і дружина майора Миколи Мельниченка, який спровокував на початку 2000-х "касетний скандал", знову вирішила змінити роботу, на цей раз вона обрала професію водія-далекобійника.

Про це Наталія Розинська повідомила на своїй сторінці у facebook та дала коментар з приводу нового покликання виданню "Сьогодні".

Коли Наталія жила в Україні, то працювала журналісткою і ведучою спортивної програми, пізніше намагалася займатися політикою і стати народним депутатом, потім поринула у юриспруденцію і вивчилася на адвоката. Після переїзду з чоловіком до США, знову вимушена була змінити професію. Наталія намагалася робити кінокар’єру та навіть отримала роль у відео-кліпі, повідомляли ЗМІ.

Наталія Розинська, facebook.com/natalia.rozinska
Наталія Розинська, facebook.com/natalia.rozinska

Тепер життя Розинської зробило ще один крутий поворот – вона вирішила сісти за кермо вантажного автомобіля.

"Багато хто звик бачити мене у шикарних сукнях, на підборах, з макіяжем і зачіскою. Усіх цих моїх прекрасних друзів хочу зразу заспокоїти. Так було і так буде. Просто зараз, якийсь час я поживу і попрацюю у радикально новому для себе образі. Тепер я - американський трак драйвер!", - здивувала вона своїм дописом у соцмережі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Якщо зважити на те, чим пара останні роки займалася у США, то такий вибір вже перестає бути несподіванкою. Мельниченко має у Нью-Йорку транспортний бізнес і перевозить речі тих, хто переїжджає зі штату у штат. Наталія відмітила у дописі, що водій-далекобійник у США може заробити від 6 до 12 тисячі доларів за місяць, і це більше, ніж дохід власника компанії, що здійснює перевезення.

Наталія Розинська, facebook.com/natalia.rozinska
Наталія Розинська, facebook.com/natalia.rozinska

У коментарі "Сьогодні" Розинська розповіла, що змінила професію заради доньки, наслідуючи традиції американців, які "починають збирати на освіту своїх дітей наперед".

"Хочу, щоб моя дочка мала змогу здобути гідну освіту в будь-якому з вишів світу, який вона вибере», - розповіла дружина Мельниченка.

Знай.ua нагадує: Красуня-патрульна з Сум перемогла на чемпіонаті з бодибілдингу: оце так м'язи

Як раніше повідомляв Знай.ua: "Етикетка" Олена Захарова з "Кадетів" осквернила професію вчителя голим тілом: "Привезла пару..."

Також Знай.ua писав: Красуня-патрульна з Сум перемогла на чемпіонаті з бодибілдингу: оце так м'язи