Сумна звістка сколихнула "червону" Львівщину - від ускладнень коронавірусу помер доброволець і захисник Донецького аеропорту Володимир Клепач. Він був уродженцем Жовкви.

Про це повідомив міський голова містечка Олег Вольський на своїй сторінці в Facebook.

"Від нас йдуть кращі. Сумна звістка для всієї Жовківщини. Через ускладнення від коронавірусної хвороби вранці в лікарні помер Герой російсько-української війни, захисник Донецького аеропорту, кіборг, жовковчанин Володимир Клепач. Щирі співчуття рідним і близьким ... вічна пам'ять Вам, друг Володимир Михайлович ... спасибі за все!"- написав мер.

На Львівщині помер Герой АТО, скріншот

Поховають ветерана російсько-української війни у четвер, 11 листопада, у рідному місечку о 12: 00.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто нагадати, що Володимир Клепач пішов добровольцем на фронт ще у першу хвилю мобілізації - у липні 2014 року. Служив у 7 роті 80-й Десантно-штурмовій бригаді. Брав участь у захисті Донецького аеропорту, де проходили особливо запеклі бої. Чоловік нагороджений орденом "За мужність" III ступеня.

Нагадаємо, що на київському вокзалі померла людина, тіло знайшли біля входу в метро: кадри з місця НП

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом помер легендарний ветеран УПА: пройшов крізь сталінське пекло заради України

Також, "Знай.uа" писав, що помер легендарний майор, В МВС день жалоби: "Чесно прожив життя, був надійним другом"