У Львові знову стався скандал в супермаркеті - цього разу двоє молодиків не поділили футболку і почали битися за неї на очах у остовпілих відвідувачів магазину.

Відео опублікував Telegram-канал "Типовий Львів" - очевидно, журналістам передали його очевидці скандалу.

"Львівські дикуни б'ються за футболку на місцевому секонді. Більш досвідчений дід обхитрив усіх та забрав трофей Ми проти застосування фізичної сили, пост несе лише новинний характер", - пишуть у коментарях до відео.

На кадрах видно, як двоє молодих чоловіків смикають одну й ту саму футболку і не можуть прийти до згоди, хто з них її придбає. "Модну" суперечку вирішили "розрулити" кулаками - один із хлопців повалив іншого просто на корзину із зваленим у одну купу одягом.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Львові молодики побилися за футболку, скріншот відео

"Альо, як не соромно, ви що робите?", - чути за кадром вигуки переляканих очевидців. Хлопців почали заспокоювати словесно, але розборонити дебоширів ніхто не наважився.

Кому дісталася злощасна футболка, наразі невідомо. Але, схоже, молодикам тепер доведеться давати пояснення поліції за зухвалу бійку в громадському місці.

Нагадаємо, у Львові, де вже декілька тижнів діють обмеження "червоної" зони, містяни ризикнули здоров'ям заради дешевого одягу із секонд-хенду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Мазур застерегла батьків від популярного батончика: ви купуєте це в аптеці своїм дітям.

Також "Знай.ua" писав, Vodafone самовільно під'єднав клієнту послугу й двічі зняв за неї гроші: "Відповідь просто вбила".