В суботу 30 жовтня на сторінках групи "Жовква — моє місто" у facebook з’явився чутливий допис, який не залишив байдужим кожного, хто його подивився.

Користувачка соцмережі Oliwia Skuratovskaya виклала світлину, на якому чоловік прогулюється зі своїм домашнім улюбленцем. Незвичність полягає в тому, що собака не може ходити, тому винахідливий та турботливій хазяїн вигадав чудовий спосіб, як допомогти своєму другові. Квадратна зелена корзинка на колесах, у якій, зі слів очевидиці, була тепла ковдра, а на ній велика чорна собака.

фото: facebook Oliwia Skuratovskaya
фото: facebook Oliwia Skuratovskaya

"Хотіла поділитися з вами... На фото Львів, не Європа, не штати. Україна! Що у візочку? На чистій, теплій ковдрі лежала велика чорна собака! Чоловік вигулює неходячу собаку. Я не одразу зрозуміла, що відбувається… Просто низький уклін", - пише вражена Oliwia

допис: facebook Oliwia Skuratovskaya
допис: facebook Oliwia Skuratovskaya

Це яскравий приклад гуманності та розуміння, як треба ставитися до своїх улюбленців, прийнявши яких у сім’ю, треба нести відповідальність.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Світлина дуже розчулила користувачів соцмережі, і вони з захватом коментують побачене:

"Є ж таки добрі люди на світі", - пише учасниця групи

"Респект! Львів та львівляни-- то є справжня Європа!!!!!", - прокоментувала користувачка соцмережі

коментар facebook.com/groups/zhovkvacity
коментар facebook.com/groups/zhovkvacity

Нагадаємо що в цьому році в Україні набув чинності закон, який посилює відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, за яке можна понести покарання у вигляді адміністративного або кримінальної відповідальності.

Знай.ua нагадує: Лабрадор на прізвисько Небраска: історія чотирилапого рятувальника, який працює на рівних із людьми

Як раніше повідомляв Знай.ua: Щеня віддячило своєму рятівнику, перетворившись на циркового гімнаста - "Ніколи не зупиниться"

Також Знай.ua писав: Схопив кота за шкірку - відразу з ним попрощався: чому не можна цього робити і які важкі наслідки чекають пухнастика