Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка зіграла роль продавщиці магазину віри, любить радувати шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

На цей раз вона поділилася відвертими фото в нижній білизні і поміркувала про роль жінки в житті.

"Є думка, що жінка повинна: вміти готувати, будувати кар'єру, тримати будинок в чистоті, виховувати дітей, бути відмінною коханкою, і ще величезний список «повинна» ... жінка повинна, повинна, повинна... так, це теж важливо, але давайте відверто, єдине що повинна жінка-це бути щасливою і отримувати задоволення від життя! Це база! І вже потім з цього стан кайфу, щось ще. Для жінки не так важливо, що ти робиш, важливо з якого стану! Все через кайф», - вважає напарниця Юрія Ткача по телеекрану.

"Тут ви маєте рацію, треба все робити в кайф», «Вау, які ніжки, і взагалі», "Наша прекрасна Ганнуся", - захоплюються її шанувальники.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Жінка повинна і чоловік повинен-так по колу", "Коли, коли ми вже підемо від цього стереотипу? Коли буде початковим те, що будь - яка людина в першу чергу повинен собі-повинен бути щасливий», «У жінок 100 професій, а у чоловіка одна...» , - обурюються фанатки.

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" в повітряній сукні поманила за собою: "Яка лялечка"

Нагадаємо, що Юрій Ткач з "Квартал 95" шокував зморшками і сивим волоссям: "Новий папік"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Сопонару з " жіночого кварталу "втиснулася в тугий корсет заради краси:" нелюдська..."