Стало відомо про те, що у Львові починаючи з першого вересня курсуватиме більше громадського транспорту. У чому ж причина такого стрімкого рішення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню начальника управління транспорту Львівської міської ради Ореста Олеськова. Проведено був брифінг ще в понеділок, 30 Серпня.

Чиновник зазначив, що кількість транспортних одиниць збільшиться кардинально, і відчується це практично на кожному маршруті.

Починаючи з середи, 1 вересня, буде ще 10 трамваїв, 30 автобусів, а також 27 маршруток, тобто, приватних перевізників.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Більшість маршрутів по місту додадуть 1-2 одиниці транспорту.

Збільшення випуску транспорту на маршрути відбуватиметься поетапно 1-6 вересня.

Маршрутка, фото: Знай.иа
Маршрутка, фото: Знай.иа

Також, з осені у Львові будуть трохи змінювати графік. Торкнуться зміни вечірніх і ранкових рейсів, і за словами Ореста Олеськов, магістральні маршрути будуть пересуватися містом до 22:00, а ті, які пересуваються спальними районами - до 21:00-21: 30.

Маршрутка, фото: скріншот з відео
Маршрутка, фото: скріншот з відео

"Трамваї ж курсуватимуть переважно до 22:00, а деякі навіть до 23: 00. Це стосується маршрутів, які їдуть на вокзал, а також Сихівського трамвая № 8", - додав Орест Олеськів.

маршрутка, скріншот з відео
маршрутка, скріншот з відео

Тепер місцевим жителям потрібно бути уважнішими, і вивчити графік громадського транспорту, щоб потім не виникло ніяких проблем.

Нагадаємо, що люди пересуваються на човнах замість маршруток: ціле місто йде під воду, кадри "Апокаліпсису"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові встановили "розумні світлофори" - тепер у громадського транспорту є переваги

Також, Знай.uа писав, що українку посеред білого дня збив іржавий трамвай, медики роблять все можливе