Львівським пенсіонерам продовжать приносити виплати додому поштарі «Укрпошти». Про це повідомляє “Еспресо.Захід”, посилаючись на слова заступниці начальника Головного управління Пенсійного фонду у Львівській області Руслани Іванкової.

За її даними, у Львівській області понад 260 тисяч пенсіонерів отримують свої кошти саме за допомогою поштових відділень.

Раніше в Кабінеті Міністрів планували виплачувати пенсії лише через банки, а доставляти гроші додому – лише особам з І групою інвалідності. Ця норма мала запрацювати вже з 1 вересня цього року. Проте довелося відмовитися від ідеї.

Виплата пенсій, кадр з відео
Виплата пенсій, кадр з відео

Таким чином, пенсіонери, які раніше отримувати пенсії через поштові відділення, продовжать це робити і надалі. У Кабміні пообіцяли, що це питання відкладуть щонайменше до 2023 року.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пенсіонери, фото: скріншот з відео
Пенсіонери, фото: скріншот з відео

“Єдина зміна, яка набула чинності цього року, – тепер пенсію може доставляти не лише Укрпошта, а будь-яка поштова служба. Щоправда, я не чула, аби якась приватна поштова служба укладала угоду з Пенсійним фондом про доставку пенсій”, – зазначила Іванкова.

На Львівщині тих, хто отримує пенсії через банк, майже вдвічі від тих, хто довірився «Укрпошті».

Нагадаємо, українців ткнули носом у мільярдні борги держави: будуть онуки розплачуватися

Як повідомляв Знай.uа, довідки про зарплату і свідоцтва родичів: в яких випадках дружина може отримати пенсію чоловіка

Також портал Знай.uа писав, що "200 гривень за прийом": розлючені українці спіймали на гарячому "рекетира" в халаті