Стало відомо про те, що в один з храмів міста Львів привезуть мощі святого Миколая Чудотворця. Тепер, це буде постійне їх місце локації.

Про це повідомив керуючий Центром Опіки Сиріт отець Роман Прокопець. У капличці Будинку милосердя святого Миколая, що розташовується на вулиці Короленка, 7.

Туди привезуть святі мощі святого Миколая, і будуть перебувати вони там постійно. Відбудеться дана подія вже цієї неділі, 29 серпня, під час Божественної літургії, яка призначена приблизно на 10 годину ранку.

Публікація Романа Прокопця, фото: скріншот
Публікація Романа Прокопця, фото: скріншот

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Наша Церква наділила особливим благословенням Центр Опіки Сиріт. Ми приймаємо мощі святого Миколая єпископа Мир Лікійських чудотворця-покровителя Будинку милосердя, який знаходиться на вул. Короленка, 7", - говорить Роман Прокопець.

Розклад літургій, фото: Facebook
Розклад літургій, фото: Facebook

Варто відзначити, що на честь цього в храмі будуть щодня проводити літургії і акафіст, і навіть вже складено розклад.

Нагадаємо, що в серпні залишилося два великих церковних свята. Перший з них у суботу, 28 серпня - Успіння Богородиці. А в неділю православні громадяни відзначатимуть Горіховий спас.

Церква - фото ПЦУ
Церква - фото ПЦУ

Прийнято збирати горіхи, і робити з них різні заготовки на зиму. Господиням також потрібно спекти хліб, після чого нести все це до церкви, щоб окропити святою водою.

Нагадаємо, молитва Святої Мотрони про узгодження в сім'ї: щоб чоловік не зраджував і були здорові діти

Як повідомляв Знай.ua, Київ готують до приїзду Вселенського Патріарха Варфоломія: плакати заборонені, а для глядачів-жорсткий "фейс-контроль"

Знай.ua писав, Другий Спас 19 серпня: яблука не головне, що дуже важливо зробити в цей день-священик ПЦУ