Львівським хірургам вдалося врятувати 14-річного хлопця, який отримав травму під час гри на стадіоні. Про це розповіли у лікарні «Охматдит».

Як зазначається, підліток був на стадіоні, коли випадково об щось перечепився, впав і вдарився об металеву урну.

Він повернувся додому, де його знудило, але не сказав про травму батькам. Лише на наступний день, побачивши в сечі кров, він злякався і розповів про пригоду матері. Жінка з хлопчиком одразу ж звернулася до місцевої Стрийської лікарні.

Там лікарі, оглянувши підлітка, відправили його до львівського “Охматдиту”. Урологи виявили в дитини розрив нирки і вчасно провели операцію на травмованому органі.

Фото: "Охматдит"
Фото: "Охматдит"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

“Зі Стрийської районної лікарні хлопець потрапив до нас з гематомою печінки і розривом нирки”, – розповіли в “Охматдиті”.

Обстеження показало, що нирка в дитини наполовину розірвана і потребує термінового оперативного втручання. На щастя, не постраждали магістральні судини, тож лікарі вирішили спробувати врятувати нирку. Команда урологів зшила нирку так, щоб вона і надалі могла працювати.

Наразі підліток почувається добре, його виписали з лікарні додому. Лікарі спостерігають за його станом і за тим, як післяопераційний рубець впливає на сечовивідну систему.

Нагадаємо, раніше Дівчина після пережитого раку вирішила стати онкологом і рятувати людей: "Я ж живу, значить за мною боржок"

Як повідомляє портал Знай.uа Дівчина розповіла, як живе після того, як їй вирізали кишечник: "По суті довічна діарея"

Також Знай.uа писав, що Нещасній жінці здерли скальп у Польщі