Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

24 серпня знаменитість зізналася, що святкує подвійно важливу для їх сім'ї дату - День Незалежності України і 51-річчя чоловіка Юрія Горбунова.

Так, артистка зворушливо привітала коханого, виставивши серію їх романтичних архівних кадрів зі зйомок шоу і різних заходів, а також відпочинку в Туреччині і в затишній домашній обстановці. Зірка зізналася, що Юрій - найтурботливіший і уважний чоловік, а також нагадала, що останній рік приніс парі безліч подій, в тому числі народження другої дитини.

Варто відзначити, що 19 серпня Горбунов і Осадча вдруге стали батьками - у ведучих народився син, ім'я якого знаменитості поки не розголошують.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Мій коханий, мій Юра!

Ти чоловік, якого тільки може намріяти собі жінка, ти найтурботливіший і найуважніший, люблячий і мудрий.

Наш останній рік був насичений подіями і тепер ми з тобою батьки двох дітей, наш молодший квапився, щоб сьогодні вітати тебе особисто :)

я люблю тебе і хочу, щоб ти був найщасливішим кожної хвилини!"