Український музикант, вокаліст групи "Океан Ельзи", а також політик Святослав Вакарчук привітав своїх шанувальників в Instagram із Днем незалежності України.

Відповідний допис з’явився на його сторінці.

На опублікованому фото він стоїть на сцені концерту «Ковчег Україна», який відбувся у неділю, 22 серпня, на Михайлівській площі в Києві.

«Дякую мамі за те, що дала рідну мову. Дякую татові, за те, що виборов Незалежність. Дякую брату, за те, що поруч зі мною. Дякую дітям, за те, що дають віру в майбутнє. Дякую долі, за те, що в мене є Україна! З Днем Незалежності! Слава Україні!», - написав він.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Героям Слава! Дякуємо, навзаєм!», «Зі святом незалежності!», «Побільше нам удачі, побільше підтримки (без неї ніяк), нехай у цілому світі настане завгодно щоб Україна трансформувалася в прекрасну безпечну щасливу успішну країну. І нехай кожен в ній (нас багато) загадає таке бажання - тоді все збудеться! І поменше скарг і критики - вони заважають!», - пишуть фанати в коментарях.

Нагадаємо, що розлучений Святослав Вакарчук знайшов "любов" у Карпатах: "Затоптали б гори"

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук після розлучення опинився в чарівному місці: "Вийдеш в зовсім іншому світі"

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук натрапив на свій "клон" у Карпатах: точна копія