Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно розповіла Каті Осадчій про тривожну аварію, продовжує відновлювати нервову систему на шикарному курорті в Болгарії. Тут зірка влаштувала собі справжню морську фотосесію, хизуючись пружними і спортивними формами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Федишин в мережі Instagram.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

"Друзі, а як проходить ваше літо? Хто де відпочивав?", - запитала у своїх друзів і шанувальників Ірина.

На що фанати почали активно відповідати, заявляючи, що теж встигли цього літа побувати за кордоном, а також відвідати вітчизняні красиві місця. А деякі навіть шкодують, що літо вже минає потихеньку.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Цього разу знаменитість опублікувала в Instagram пікантні фото, на яких грайливо позувала на піску. Федишин постала перед фотооб'єктивом в купальнику з різнокольоровими малюнками, хизуючись плоским животиком, пишним бюстом і стрункими ніжками. Пляжний образ Ірина доповнила жовтою пов'язкою і червоною помадою. Ірина Федишин встигла продемонструвати свої форми з різних ракурсів.

Раніше повідомляли, Ірина Федишин розповіла подробиці свого ДТП: "Болти почали випадати".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин у весільній сукні зібралася заміж ще раз: "Робиш мене щасливою".

Знай.uа писав, Федишин, Шоптенко і Мішель Андраде зійдуться в битві на кухні: Поляковій і не снилося.