Стало відомо, що 14 серпня 2021 року, під час підйому по зеленому маршруту на Говерлу, близько 19:05 від групи туристів у складі шести осіб відстав і заблукав 6-річний хлопчик (2015 р.н.).

Це сталося поблизу селища міського типу Ворохта. Самі приїжджі з міста Коломия. Станом на 11:40 15 серпня, пошукові роботи заблукалого хлопчика тривають на 9 маршрутах. Для цього залучили додаткових 40 осіб, чотири собаки та 1 одиницю техніки.

Пошуки 6-річної дитини, фото: Telegram
Пошуки 6-річної дитини, фото: Telegram

В цілому маленького українця шукають 196 осіб, а також 20 од.техніки, сім собак і квадрокоптер. Це стосується представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), включаючи 57 людей, 2 собаки та 11 од.техніки.

Також 6-річну дитину шукає Нацполіція - 37 осіб з собакою та технікою, НГУ (Нацгвардія) — 30 осіб, ЗСУ — 11 осіб, а ще волонтери у кількості 21 осіб чотирьох собак та двох одиниць техніки, працівники лісового господарства та Карпатського національного природного парку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пошуки 6-річної дитини, фото: Telegram
Пошуки 6-річної дитини, фото: Telegram

Координацію робіт здійснює Кочкодан Тарас Йосипович-начальник управління реагування на НС ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

"Як можна втратити дитину? Він що колону замикав?", "🙌знайдися швидше, малюк", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, "Прошу помолитися...": Віталій Козловський втратив "найкращого тата у світі"

Як повідомляв "Знай.ua", пенсіонера звільнили зі школи через дикого працьовитості: прозвали "людожером" і залишили без копійки

Знай.ua писав, львів'янка тиждень носила під серцем мертву дитину, лікар вразив цинізмом: "Народиш ще"