Зі Львова прийшли доволі тривожні новини. Тут працівники міської лікарні Червоноградського району через борги по зарплати оголосили голодування. Є інформація, що людям не платять з квітня 2021 року і загальна сума заборгованості перевалила за 3 млн. гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню і короткому відео, які опублікував Telegram-каналу "Инсайдер.uа".

"У львівських медиків ранок починається не з кави. У міськлікарні Червоноградського району міста Соснівка 18 медиків оголосили голодування на робочому місці через невиплачені зарплати з квітня 2021 року і загальним боргом в 3 млн грн.

Вони вимагають погасити заборгованості, з "ковідними" доплатами по липень, перерахувати зарплати за 2020 рік і матеріальних компенсацій за втрату частини платні, у зв'язку з недотриманням термінів виплати. У НСЗУ заявили, що лікарня отримує понад 400 тис грн на місяць, а на зарплату лікарям витрачає 824 тис грн (8 861 грн в середньому). Нагадаємо, що мінімальна зарплата медиків-бюджетників в Україні становить 6 000 грн, а середня - 10 000 грн.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Медики, фото: Unian
Медики, фото: Unian

Також варто нагадати нашим читачам, що в Міністерстві охорони здоров'я зробили заяву, яка припаде до душі кожному українцю. У кожному регіоні країни оновлять обласну дитячу та дорослу лікарні. Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційному акаунті міністерства в соціальній мережі Facebook.

Раніше повідомляли, українка потрапила в пекло замість "Ощадбанку": російська мова, недбалість і режим ігнора.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського націлилися на таємні доходи українців: не зміг пояснити - плати податок.

Знай.uа писав, з вересня вся молочка подорожчає на 5-7%: фермери б'ють на сполох, які ціни очікують на українців восени.