Відомий український співак Олександр Пономарьов на сцені вже дуже багато років, проте йому досі вдається дивувати своїх фанатів новими хітами. До того ж у свому Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч осіб артист досить часто ділиться цікавими моментами з життя чи просто новими світлинами.
Цього разу Олександр Пономарьов показав, як після тривалого відпочинку знову приступив до роботи. Незабаром у Києві у співака відбудеться сольний концерт, тому це вимагає особливої ретельної підготовки.

Фото зі сторінки Олександра Пономарьова
Фото зі сторінки Олександра Пономарьова

Проте Пономарьов зізнався, що після відпустки важко приступити до роботи, адже співаючи уявляє себе у відпустці, десь на березі морі.

"Гарно відпочили і до роботи !😁 Працювати не хочеться зовсім 😅, але вже за три дні сольний концерт у Києві, тому репетиція триває , а я співаю і уявляю себе на морі 🤓", - зазначив Олександр Пономарьов.


Також Пономарьов поділився фотографією з репетиції. На світлині артист сидить за білим роялем, а за його спиною грають скрипалі.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов показав зворушливу любов до сина: "Сан Санич Нострадамус"

Як повідомляв "Знай.ua", усміхнений Олександр Пономарьов показав, чим займається у відпустці - "Раз-ромашка, два-ромашка"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов разом з сином потрапив у неймовірну пригоду: "Саша, де ти взяв ці гриби?!"