На сторінці в Instagram відомого українського співака і композитора Святослава Вакарчука з'явилася нова публікація.

Цього разу поділився цілою серією селфі на тлі львівських локацій – червоної цегляної стіни, дахів будинків на площі Ринок, стін древніх кам’яниць та тісних затишних двориків.

«Рідне місто, дякую за натхнення!», - підписав він знімки.

Треба додати, що Вакарчук, який нещодавно пережив розлучення із дружиною, помітно помолодшав і виглядає досить жвавим.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цей факт не приховався від його прихильників, які засипали улюбленого співака компліментами.

«Який ви гарний!», «Красотун. Погляд – Любов творить дива», «Гарний та натхненний», «Гарно виглядаєте», «Щастя вам, любові», - пишуть у коментарях українці.

«То коли ж вже той кліп?», «Блін, мені сьогодні приснився ти і Дусик», «Він – зірка!», - захоплюються співаком його підписники.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" благає про допомогу: "все життя рятують людей". Соліст групи" Океан Ельзи" звернувся до шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай", Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми". Артист ошелешив новиною про розлучення.

Також "Знай.uа" писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню