У Львові вже з 9 серпня розпочнеться функціонування продовольчого банку їжі під назвою "Тарілка". Про це розповіли на сторінці проекту в соцмережі "Фейсбук".

Як зазначається, над реалізацією ініціативи її автори працювали два роки. Ідея полягає в тому, щоб передавати харчові продукти з супермаркетів, у яких збігає термін придатності, на харчування бідним та нужденним людям.

Щоб отримати продуктовий набір, необхідно пройти реєстрацію за номером телефона : +380 67 00 64 720.

Для реєстрації потрібно показати свій паспорт, посвідчення пільгової категорії населення та номер телефону, за яким з вами можна зв'язатися.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В певний час прийти для отримання свого продуктового набору, який складатиметься з тих продуктів, що надійдуть того дня.

До приміщення, де роздаватимуть набори, можна буде потрапити лише після безконтактного вимірювання температури, миття та дезінфекції рук.

Волонтер має побачити ваше посвідчення пільговика.

Крім того, перебувати в приміщенні без медичної маски, у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння заборонено. Діятиме жива черга з відвідувачів.

Аналогічний проект вже півроку успішно працює в Києві.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі бездомний окупував чужу квартиру, нахабство зашкалює: "Вимітайтеся!"

Як повідомляє портал Знай у Харкові бездомний влаштував "хостел" під вікнами у городян-сморід,пляшки і "бомби" в клумбах

Також Знай писав, що львів'ян злякав бомж у лахмітті, зима на носі: "притягнув диван і купу сміття"