Антоніна Матвієнко показала шанувальникам фотографію своєї дочки Ніни. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост.

Як відомо, співачка протягом чотирьох років у шлюбі з Арсеном Мірзояном. Артисти зіграли весілля 15 Червня 2017 року в Таїланді, і на заході були присутні приблизно 60 гостей. Від Антоніни у знаменитості є прекрасна дочка Ніна, яку, ймовірно, назвали на честь зіркової бабусі. При цьому дочку вони показують нечасто.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також 2 серпня Антоніна Матвієнко в сторіз своїй офіційній сторінці в соціальній мережі опублікувала фотографію їх спільної дочки в чорно-білому тлі. Дівчинка дивиться задумливо вдалину. Свій пост вона підписала хештегом #Ніна.

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду