У кожного в житті бувають такі дні, коли без допомоги Господа не обійтися. Коли потрібна допомога в житті, люди вдаються до молитов. Саме вони і стають порятунком у важких умовах.

Іноді руки опускаються, нічого не вдається зробити, а душу заповнює відчай. У такі моменти люди починають молитися. Ці слова про термінову допомогу допоможуть подолати більшість труднощів, і знайти підтримку Бога, який буде допомагати вам надалі.

Церква, фото: Unian
Церква, фото: Unian

Дану молитву не можна читати коли-завгодно. Вона дуже сильна і закликає сили Господа на допомогу терміново. Але цим не можна зловживати.

Якщо раптом, така ситуація трапиться, тоді потрібно закрити очі, всередині відпустити всі тяготи, і з почуттям великої подяки вимовити слова до Господа.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Молитва, скрін, відео YouTube
Молитва, скрін, відео YouTube

О Свята рівноапостольна велика княгині Ольго, першоугодниці Російська, тепла про нас перед Богом заступниці і молитовниці. До тебе вдаємося з вірою і молимося з любов'ю: буди нам у всьому до блага помічниця і споспешніца і, якоже в тимчасовому житті тщалася єси просвітити праотці наша світлом святої віри і наставити я творити волю Господню, тако і нині, в небесній перебуваючи світлості, сприятливими твоїми до Бога молитвами вспомоществуй нам в освіті розуму і серця нашого світлом Євангелія Христового, та преспеваем в вірі, благочесті і любові Христові. У злиднях і скорботи сущія втіши, бідуючим Подай руку допомоги, образімия і напаствуемия заступи, заблудшія від правия віри і єресьми засліпленния вразуми, і випроси нам у Всещедраго Бога вся блага і корисна в житті тимчасової і вічної, та тако благоугодне зде поживше, сподобимося спадщини благ вічних в безкінечному царстві Христа Бога нашого, Йомуже з Отцем і Святим Духом личить всяка слава, честь і поклоніння завжди, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Молитва в церкві, скріншот з відео
Молитва в церкві, скріншот з відео

Нагадаємо, раніше Молитва Архангелу Михаїлу: як захистити себе від ворогів і поганого впливу

Як повідомляє портал Знай.uа Молитва Петру і Февронії про збереження сім'ї: слова, що мають чудодійну силу

Також Знай.uа писав, що Молитва до Архангела Гавриїла: ці слова захистять ваш будинок і близьких від нещасть