Як повідомили у компанії, найбільший європейський автобусний оператор FlixBus запустив два нові міжнародні маршрути з України: №3231 Львів-Вроцлав і №3285 Львів-Будапешт.

У прес-службі компанії ознайомили із точним маршрутом та годинами відправлення маршрутів. Так, маршрут №3231 курсує через Львів — Краків — Катовіце — Ополе — Вроцлав. Час, який він проведе у дорозі - 12 годин 50 хвилин.

Сюди включені також і зупинки та перетин кордонів. Автобус Mercedes по даному напрямку курсуватиме чотири рази у тиждень.

Другий оновлений маршрут під номером 3285, слідуватиме через міста: Львів — Мукачеве — Ужгород — Ньїредьгаза — Аеропорт Будапешту — Будапешт.

Загальна тривалість поїздки - 12 годин 40 хвилин із зупинками. Курсуватиме маршрут три рази у тиждень. Пасажирів перевозитимуть автобусом Neoplan.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, бренд FlixBus — це німецька транспортна компанія, яка займається організацією пасажирських автобусних перевезеннях. ЇЇ засновали у 2013 році в Мюнхені. Уже через 5 років, компанія здійснювала рейси на 1400 напрямках у 27 країнах Європи, і в Україні зокрема.

Компанія не має власних автобусів та водіїв, натомість використовують транспорт та працівників інших компаній. Автобуси пофарбовані в корпоративний стиль FlixBus.

Нагадаємо, Чому внутрішні рейси дешевші за міжнародні, і як це збираються виправити - в 3 рази більше до 2030 року

Також Знай.uа писав Квитки від 149 гривень: з України запустили бюджетні рейси для заробітчан і туристів

Як раніше повідомляв Знай.uа Дешеві авіаперельоти і "розбірки" з Укрзалізницею – чого чекають від нового міністра інфраструктури Олександра Кубракова