У багатьох є старі каструлі, які давно вкрилися іржею. Є швидкий і головне дуже дешевий спосіб, щоб очистити її до блиску.

Молода мама Кароліна Макколі поділилася своїм неймовірним лайфхаком з прибирання, щоб видалити вперту іржу з каструль і сковороди. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона вирішила показати, як правильно це робити.

У відео вона ділиться тим, як спочатку посипає сіллю дно іржавої сковороди, а потім засинає щедру кількість харчової соди.

Після цього на посуд потрібно покласти паперовий рушник, і залити все оцтом зверху. Суміш повинна настоятися приблизно півгодини, після чого можна витирати.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Очищення від іржі, фото: Instagram
Очищення від іржі, фото: Instagram

Вона запропонувала використовувати сталеву вовняну губку, щоб очистити залишкову іржу. Після швидкого полоскання, вся іржа з каструлі і сковорідки ніби випаровується. Багато хто був вражений цим методом.

Вказівка:

  1. Посипте сіллю;
  2. Потім слід харчова сода (будьте щедрі);
  3. Покладіть шматок паперового рушника;
  4. Налийте оцет;
  5. Дайте настоятися не менше 30 хвилин;
  6. Скраб зі сталевою вовняною губкою;
  7. Промити під водою.

Однак, інші вважають, що кроків занадто багато, і вважають за краще використовувати спеціально виготовлені засоби, які можна придбати в магазині.

Який метод працює більш точно-складно сказати. Як то кажуть: не спробуєш - не впізнаєш.

На сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram можна знайти багато корисних лайфхаків, які стануть в нагоді в повсякденному житті.

Нагадаємо, Ніколи не викидайте рушники і стару тканину - 15 незвичайних лайфхаків для господинь.

Як повідомляв портал Знай.ua Забудьте про хімію – круті способи очистити пригорілі каструльки, є на кожній кухні.

Також Знай.uа писав, 10 кращих ідей дизайну на маленькій кухні: практично, затишно, красиво.