Стало відомо про те, якими незвичайними іменами жителі Львова називають своїх діточок. Від Ради до Платона.

Минуло перше півріччя 2020 року, і за цей час народилися сотні діточок, яких називали незвичайними іменами. Зокрема, у Львові. Тепер там є батьки Кипріяна, Платона, Енея, Ібрагіма, Полікарпа, Авеніра, Мартіна, Аарона.

Дитина, скріншот: YouTube
Дитина, скріншот: YouTube

Для дівчаток вибирали не менш незвичайні і рідкісні імена. Наприклад, Теона, Матея, Кассандра, Марія-Мадіка, Тіана, Рада, Мірра, Лукія, Ілларія, Ума.

Про це розповіли у центральному відділенні державної реєстрації актів цивільного стану Управління держреєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пологовий будинок, фото: скріншот з відео
Пологовий будинок, фото: скріншот з відео

Найпопулярнішими іменами для хлопчиків як і раніше залишаються: Артем, Максим, Матвій, Марко, Давид, Данило, Олександр, Захар і Тимофій.

Дівчаток же також продовжують найчастіше називати наступними іменами: Анастасія, Анна, Софія, Вероніка, Емілія, Яна, Марта, Мілана, Єва.

Варто відзначити, що питання вибору імені для дитини досить серйозний, і до нього потрібно підійти з усією відповідальністю, адже воно впливає на його подальшу долю.

Діти, фото: скріншот з відео
Діти, фото: скріншот з відео

Головне пам'ятати про свою відповідальність перед дитиною, і з обережністю розглядати рідкісні імена, адже, в школі діти часто піддаються через це глузування, і в подальшому це може перерости в психологічну травму.

Також, не потрібно вибирати ім'я слідуючи моді. Популярність на ім'я пройде, а дитині з ним далі жити, тому, краще довіритися своєму смаку на Імена.

Раніше портал Знай.ua писав про виплати на дитину: що зміниться в Україні в 2021 році.

Також портал Знай.ua писав, що зіркові мами Тарабарова і Alyosha поділилися секретами пологів у розпал пандемії: "це страх, страх страх"

Також портал Знай.ua писав, що після народження дитини дев'ятикласницю відрахували, щоб вона не псувала імідж школи.