Шацькі озера не настільки популярний курорт серед українців, проте туристи все частіше вибирають відпочинок саме тут. Сюди їдуть за тишею і спокоєм. А також, щоб побути серед мальовничої природи.

Про це йдеться в сюжеті Факти ICTV.

"Вони чекають відпочинок від сторонніх, від будь-яких людей, щоб усамітнитися", - розповідає про своїх гостей Тетяна, власниця агросадиби.

Зі "спокійних" розваг: риболовля, прогулянки по лісу, сонячні ванни і теплі хвилі озер.

Хоч багато сюди їдуть за ледачим і спокійним відпочинком, тут є чим зайнятися і любителям активного проведення часу. Так, відпочиваючим пропонуються велоподорожі, піші походи, екскурсії на байдарках по диких озерах, сафарі по лісах і болотах на радянському позашляховику.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тут щорічно складають все нові маршрути щоб урізноманітнити відпочинок туристів.

Зупинитися можна в дерев'яних будиночках на березі озера або ж в самому селі, ціни доступні.

Якщо душа бажає веселощів і розваг - все це можна знайти на пляжах Світязя. Тут інфраструктура розвивається з кожним роком.

Сезон триває 2 місяці і за цей час Шацькі озера відвідує понад 200 тисяч туристів.

Нагадаємо, раніше 1800 гривень добу, в сезон-на 500 дорожче: відомі ведучі розповіли про ціни та умови в Кирилівці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Більше половини українців не збираються їхати на відпочинок: навіть Кирилівку не подужають

Також «Знай.иа " писав, що Туризм 2021: добірка місць, куди українці можуть відправитися на відпочинок