Стало відомо про те, що у Львові люди руками почали піднімати маршрутку, щоб врятувати мотоцикліста. Перші подробиці інциденту.

Сталося це у вівторок, 13 липня, на вулиці Галицькій, що у Львівській області у Винниках. Там розбився мотоцикліст, який на величезній швидкості врізався в транспортний засіб.

ДТП з мотоциклістом, скріншот
ДТП з мотоциклістом, скріншот

Свідок аварії розповів журналістам про те, що ж сталося насправді. Він знаходився в салоні маршрутки 110 Львів-Чишки. Автор розповідає, що своїми очима бачив, як на величезній швидкості до автобуса наблизився мотоцикліст, і через мить відчув неймовірний удар.

Як виявилося, громадський транспорт зіткнувся з мотоциклом. Автобус відразу ж зупинився, і пасажири вибігли на дорогу. Транспортний засіб лежав на дорозі, але, самого водія не було.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

ДТП з мотоциклістом, скріншот
ДТП з мотоциклістом, скріншот

Пізніше виявилося, що той лежав під заднім мостом автобуса, і одне з коліс притиснуло йому ногу. Він був у свідомості і дивився на людей. Водій автобуса спочатку пробували, щоб автобус від'їхав, але, нічого не вийшло.

Тоді водії інших машин принесли домкрати. Але вони не мали необхідної потужності, щоб підняти важкий транспортний засіб. Згодом всі люди, які опинилися на місці ДТП, взялися руками за автобус і спробували його підняти.

ДТП з мотоциклістом, скріншот
ДТП з мотоциклістом, скріншот

У підсумку вдалося звільнити ногу, і на місце прибули лікарі, які зробили потерпілому уколи.

Мотоцикліст зламав руку, і зараз знаходиться в лікарні, де йому надали допомогу. На щастя, його життю більше нічого не загрожує.

Нагадаємо, що Леонов з "татових дочок" втратив маму: легенді театру було 85

Як повідомляв портал Знай.ua, померла молода Українка, яка боролася за життя після резонансної ДТП у Польщі: "пішла до Господа"

Теж, Знай.ua писав, що у Києві в госпіталі зупинилося серце хороброї снайперки-захищала Україну, незважаючи на рак