Арсен Мірзоян порадував шанувальників фотографією в соціальній мережі Instagram.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. Будучи учасником проекту" Голос країни " він не загубився в українському шоу-бізнесі, а зміг активно розвиватися. На Instagram-сторінку відомого українського виконавця підписано 49,5 тисячі осіб.

Арсен Мірзоян нещодавно взяв участь у Міжнародному фестивалі Atlas Weekend. Фотографію звідти він опублікував на своїй соціальній мережі. На фото видно, як він стоїть з гітарою під безліччю прожекторів. При цьому ракурс камери між ніг дівчини.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Спасибі @atlasweekend! Запалили!🔥", - розповів він.

Фестиваль Atlas Weekend проходить в Києві, і є найбільшим фестивалем не тільки України, а й у всій Східній Європі.

Цього року він проходить з 5 по 11 липня, прийнявши на сценах десятки артистів, а на території десятки тисяч шанувальників музики.

Минулого року, через коронавірусні обмеження його довелося скасувати.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт прямо на вулиці в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала, під що відривалася до знайомства з Мірзояном: "Моя юність".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян розкрив правду про роман з новою "Холостячкою" Златою Огневич: "приймаю душ, згадую..."