Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк не надто часто, проте радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 98 тисяч осіб.
Представниці прекрасної статі обожнюють, коли актор демонструє накачаний торс зі сталевими кубиками преса і потужними грудьми. Але іноді все ж доводиться одягатися, щоб, як зараз, продемонструвати себе у військовій формі.

Тарас Цимбалюк, скріншот: YouTube
Тарас Цимбалюк, скріншот: YouTube

Стало відомо, що Тарас Цимбалюк приєднався до акторського складу другого сезону "Ангелів". Серіал оповідає про роботу спецзагону МВС та їх завдання щодо захисту надважливих свідків. Спочатку в проекті брали участь Олександр Піскунов, Сергій Фролов, Антон Єрьомін, Олександр Пожарський, Анастасія Капінус та Віталій Ажнов. Однак згодом деякі персонажі "вийшли з гри".

Тарас Цимбалюк, скріншот з відео
Тарас Цимбалюк, скріншот з відео

"Новий, прекрасний старт 🎬 вибухи, стрілянина, купа бійок, жарти і цікавий сценарій... що ще треба для справжнього чоловічого серіалу?)) Дякую, за таку круту команду❤️ з Богом!", - пише актор в публікації.

Він постав як сам, так і з іншими членами знімального майданчика, включаючи інших акторів і режисера Тараса Рибальченка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, як йде підготовка до весілля: "Дрібниці трохи завантажують"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" здивував шанувальників незвичайним образом: "Схожий на Хемінгуея"

Знай.ua писав, Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" занурився у спогади про найрідніших: "Низький уклін!"