На сторінці в Instagram відомого українського футбольного коментатора та телеведучого Віктора Вацко з’явився новий цікавий допис.

На опублікованих фото він разом із футболістом Віктором Коваленком, атакувальним півзахисником італійської «Аталанти» та національної збірної України.

Коментатор зазначив, що Євро-2020, з якого збірна України вже встигла вибути, було неймовірно видовищним і подарувало глядачам чимало хвилюючих моментів.

«Під час Євро-2020 ми не лише стрибали-сміялися-плакали, вболіваючи за 🇺🇦, а й думали про контент для «Вацко Live» і душевно поспілкувалися з Вітторіо Ковалліні @vitykovalenko. Результат нашої розмови - уже скоро на каналі!», - із гумором підписав Вацко спільну світлину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Це футболіст якийсь?», «Так він же не грає, а сидить в запасі», «А що про нього говорити? Як гріти лавку? Що в «Шахтарі», що в «Аталанті»...», «Легенда???? Звичайно, можна сказати, що диванний критик, але він же не дуже добре грає, за що його тримають?», - пишуть у коментарях до допису не дуже доброзичливі до футболіста підписники Вацка.

Раніше повідомляли, крики на вулицях і танці голяка в роздягальні: як футболісти і вболівальники святкували перемогу збірної України.

Як повідомляв Знай.uа, Зінченко розплакався після перемоги України над Швецією: "Виходили, як на війну".

Знай.uа писав, Зеленський, Вацко і Беленюк зворушливо привітали збірну України після перемоги над Швецією: "Вболівали за вас всією душею".