Українці постраждали в ДТП в Польщі. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко на своїй сторінці в соцмережі Twitter.

3 липня Олег Ніколенко повідомив про ДТП, яка сталася біля Тарнува в Польщі. В результаті події постраждали четверо українців серед яких один неповнолітній.

Всіх постраждалих госпіталізували в лікарню. Іншим пасажирам медична допомога не потрібна.

"біля Тарнува в Польщі сталася ДТП. Постраждали четверо українців, в тому числі і неповнолітній. Вони госпіталізовані, надається необхідна медична допомога. Решта пасажирів без травм " - написав Олег Ніколенко.

За словами Ніколенка, на місце події відправився консул, для надання допомоги громадянам і взаємодії з поліцією і лікарнею.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Консул на місці події для надання громадянам консульської допомоги, взаємодії з правоохоронцями та лікарнею" - додав Олег Ніколенко.

Публікація Олега Ніколенка: Twitter
Публікація Олега Ніколенка: Twitter
Публікація Олега Ніколенка: Twitter

Нагадаємо, що на Львівщині за кермом авто загинув 11-річний хлопчик: тато сидів поруч, але був нетверезим

Як повідомляв портал "Знай.uа", легковик на шаленій швидкості відправив дитину на той світ: катався на самокаті і....

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові легковик на швидкості збив жінку: відвезли в лікарню з численними переломами