Літо в самому розпалі, а це значить настає сезон улюблених овочів. Тому саме час подбати про запаси на зиму.
Пропонуємо вам приготувати смачне і ароматне лечо з сезонних овочів. Його приготування не забере у вас багато часу, зате його смак і неповторний аромат буде тішити вас в холодну пору року, передає телеграм-канал "Щоденник дачника. Сад і город."

Лечо з помідорів та перцю, скріншот: YouTube
Лечо з помідорів та перцю, скріншот: YouTube

Вам знадобиться:
2 кг помідорів
3 кг солодкого болгарського перцю
1,5 ст. л. солі
Спосіб приготування:
Для початку потрібно помідори порізати дольками, перці порізати половинками або соломкою. Все це потрібно викласти в каструлю. Додати сіль, варити на середньому вогні 15 хв.
Після розкладіть все це по стерилізованим банкам. Закатайте, переверніть, укутайте і залиште до повного охолодження. Приємного апетиту!

Нагадавши, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.ua , дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.ua писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще