Українська співачка, заслужена артистка України, яка нещодавно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і займається вихованням трьох дітей.

Цього разу 34-річна зірка розмістила в соцмережі Instagram смішні фотографії, на яких вона з'явилася зі своїми малюками – 11-річною донькою Нанною, 7-річним сином Гордієм і тримісячним Лукою на руках.

Так, Приходько вирішила відвести дітей у новий парк з динозаврами, який відкрився в Києві. У підписі до кадрів співачка зізналася, що їх зробив її чоловік Олександр.

"Попросила чоловіка зробити фото 🤦‍♀️ Підніміть руку, кого чоловік фоткає. 1. Без закочування очей. 2. Без умовлянь у півдня. 3. Є хоча-б одна нормальна фотографія 😅 Гаразд, знаю, таких не буває 😂 У будь-якому випадку я чекаю вашої уваги, ми то старалися, особливо Саша 🙈😂", - написала Приходько.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анастасія Приходько погодувала дитину грудьми на камеру і зізналася, що все життя любила ходити без косметики на обличчі.

Нагадаємо, Анастасія Приходько показала життя багатодітної матусі одним фото: запарилася з борщем. Співачка похвалилася кулінарним талантом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Приходько розповіла про важкі випробування долі: "Багато поганого і страшного".

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько вперше показала тіло після пологів: "Таку мене не бачили".