Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і радує багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 30-річна виконавиця поділилася в Insta Stories дивною фотографією, на якій вона зображена зі своїм другом, відомим ютубером Олексієм Дурнєвим.

Знімок перевернутий, але все одно можна побачити, що блогер лежить на плитці, а реперка стоїть над ним у білосніжному костюмі.

"Як підписати фото?" - запитала у підписників Alyona Alyona.

Alyona Alyona і Олексій Дурнєв, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, Дурнєв і Савраненко вже знайомі досить давно – співачка брала участь у багатьох проектах блогера.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona роздяглася посеред дороги і оголосила війну спеці: "Ніякого се*са!" Реперка дала декілька порад, як можна врятуватися від спеки в мегаполісі.

Нагадаємо, Alyona Alyona в своє 30-річчя видала плани на наступний рік: "Схуднути на 29 кіло". Артистка зізналася, що знайшла своє кохання, багато друзів, займається улюбленою справою і багато подорожує.

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona розповіла, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню "Країна дітей".

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася. Лідер "Океану Ельзи" вирішив змінити стиль одягу.