У Львові пенсіонерка подала милостиню кришнаїтам, які співали на одній з центральних вулиць міста. Бабуся кинула 20 гривень їм у скриньку.

Про це розповів блогер Володимир Петров на своїй особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

За його словами, він побачив "казкову історію", героїнею якої стала добра старенька, яка поклала в ящик кришнаїтів 20 гривень.

"У Львові побачили з друзями абсолютно казкову історію. Бабуся віком 80+ підійшла до групи молодих кришнаїтів-дармоїдів і сунула їм в ящик 20 гривень",- написав Петров.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Пенсіонерка пояснила і причину свого вчинку, мовляв, вони добре грають.

Як зазначив блогер, він з друзями не повірив своїм очам, адже у нас в суспільстві є чіткий стереотип, що гроші подають зазвичай літнім людям, а тут вийшло навпаки.

"Ми очам своїм не повірили, у нас же є чіткий стереотип, що все повинно бути навпаки і молоді, здорові чоловіки повинні давати гроші літнім бабусям. "Навіщо ви їм гроші дали?А я знаю? Файно грають!" - описав ситуацію Петров.

"Бабуля сприйняла їх як за музикантів, що файно грають", "Та,особливо антуражно виглядає взимку в снігопад❄️☀️коли від холоду хочеться здохнути,а їм все по плечу..гріє душу так сказати)", "Бабуля, мабуть, в молодості, ще та хіпі була)", "Доброго здоров'я Вам , чудова Бабуленька", "Бабуленька Агонь🥰", "то гарний вчинок, гроші підуть на добрі справи, я знайомий з Кришнаітами, гарні люди, несуть добро в світ...", "Кришнаїти Класні, бабуся теж мега крута, тому історія вийшла відмінна)", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Бабуся з TikTok в свої 82 показала молодим, як треба орудувати вилами: "така робота"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянин виявив дивну бабусю на колінах: хустку, вуса і чоловічий бас

Також «Знай.иа " писав, що У Львові пенсіонерка "нападала" на самокати: кричали, що не можна, але вона не зупинилася