З міста Львів прийшли доволі тривожні новини. Не секрет, що літні канікули тривають і деякі діти не знаходяться в таборах, або у бабусі з дідусем в селі, або на дачі. На одному з найбільших районів міста - Сихів, дітлахи вирішили розважитися, взявши приклад з блогер з мережі TikTok.

Справа в тому, що дітки почали знімати з коліс автомобілів ковпаки. Водії нещодавно помітили такі "розваги".

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також кадрам, які зняла камера відеоспостереження.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Власники автомобілів скаржаться, що з коліс їх авто знімають ковпачки. На відео камери спостереження потрапили і порушники. Малолітні "блогери" і "тіктокери" знайшли нову розвагу - крадуть ковпачки з логотипами з коліс автомобілів.

Важливо зазначити той фак, що діти в повній мірі не знають, як працюють розшукові заходи і просто публікують свої "трофеї" в стрічку TikTok.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві промишляють спритні злодюжки, яких вже неодноразово ловили на гарячому. Однак правоохоронці щоразу відпускають їх, оскільки майже всі члени банди ... вагітні. Як зазначається, правоохоронці встановлюють їх особи, і, якщо хтось із них перебуває в розшуку – затримають.

Раніше повідомляли, у Києві юний зацепер "осідлав" тролейбус: "Головне - в масці".

Як повідомляв Знай.uа, постраждалі після отруєння в ресторані "Якіторія" перестали отримувати компенсацію: "Відправив фото чека, а у відповідь - тиша".

Знай.uа писав, на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було.