Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться ділитися своїм досвідом. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Цього разу Репяхова розмістила на своїй сторінці пост, в якому порадила молодим матусям зручне пристосування для малюка – кокон-гніздо.

"Кокон-гніздечко для новонароджених. Одна з найнеобхідніших речей для таких батьків, як ми ☺️ Ми плануємо часто подорожувати і питання з ліжечками в готелях для нас закрите, так як є цей чудовий кокон від українського виробника. Я планую поряд з собою класти Мишка, ночами годувати і не переживати, що можу уві сні нашкодити малюку. Так само такий кокон зручно брати з собою в гості, в моєму випадку до мами 🙏 Мишко в ньому себе почуває комфортно і захищено. Добре в ньому спить", - написала Репяхова.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка вперше вийшла в світ з сином: "Найстрашніший момент".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік з сином на руках зворушив усіх молодих матусь: пощастило дружині.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віктора Павліка Репяхова показала себе в три роки: відразу зрозуміло, на кого схожий малюк.