У Львові медики врятували немовля після отримання опіків від зеленки. Про це повідомили на сторінці Львівського "Охматдиту" у соцмережі Facebook.

У п'ятницю, близько 15:00 в Львівську обласну клінічну лікарню поступила 1-місячна дитина з раною в роті.

Травма дитини здивувала навіть досвідчених медиків-у хлопчика в роті не було живого місця і було багато нальоту. Він навіть не міг плакати через хриплість голосу. Після цього лікарі викликали інфекції через підозру на дифтерію і зусиллями двох команд їм вдалося врятувати життя немовляти.

Медики обстежили дитину і його маму, але ніяк не могли зрозуміти, що сталося. Головною підозрою була дифтерія, а це означало, що лікарню потрібно закривати на карантин.

В один момент завідуюча відділення для дітей до 3-х років Оксана Короляк помітила сліди зеленого кольору на «соску» хлопчика і запитала про це маму. Жінка розповіла, що педіатр рекомендувала капати на цей предмет зеленкою для лікування молочниці. Після цього лікарі були шоковані і зрозуміли, що використання зеленки призвело до опіків слизової дитини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дифтерія з карантином скасовується! Виявляється, від частого застосування "зеленки" малюк отримав сильний опік слизової. А з цим вже легко впоралися наші супергерої. Малюк поїхав додому з мамою, яка під чесне слово обіцяла більше так не експериментувати" - додали лікарі в публікації.

Публікація Львівської обласної клінічної дитячої лікарні: Facebook
Публікація Львівської обласної клінічної дитячої лікарні: Facebook
Публікація Львівської обласної клінічної дитячої лікарні: Facebook

Нагадаємо, що на Прикарпатті випускний закінчився масовим отруєнням: лікарі роблять все можливе

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка народила в авто знайомого просто посеред лісу: вже вп'яте

Також, "Знай.uа" писав, що десятки дітей отруїлися на українському курорті, поліція проводить розслідування