З приходом літа на прилавках з'являється безліч овочів і фруктів, яких немає взимку і багато хто намагається відкласти запаси за допомогою консервації. У зв'язку з цим на Telegram-каналі "Щоденник дачника" вирішили поділиться цікавим рецептом маринованих помідорів зі сливами.

Цей рецепт допоможе зберегти на зиму два дуже корисних і поживних продукти. Крім цього вони також збережуть свій неповторний і яскравий смак.

Для маринування помідорів зі сливою необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

  • Помідор.
  • Слива.
  • Хрін.
  • Лист смородини.
  • Часник.
  • Гілочку кропу.
  • Лавровий лист.
  • Оцет.
  • Солі.
  • Цукор.

Спосіб приготування:

1. На дно банки необхідно викласти хрін, лист смородини, часник і кріп.

Популярні новини зараз

Палкий коханець міцно застряг у своєї колишньої: ледве дихав та втрачав свідомість

Українські вчителі знайшли, чим зайнятися на канікулах - гарують у Польщі за 5 тисяч доларів на місяць

Головне за ніч: пенсії до 3800 грн, повернення Світлани Лободи в Україну, друга молодість Алли Пугачової і одкровення Дзідзьо про розлучення зі Slavia

Кума Дзідзьо Оля Цибульська отримала каменем по своїй автівці: "Розбив лобове скло"

Показати ще

2. Потім розкласти помідори і сливи шарами.

3. Банку потрібно залити окропом на 5-10 хвилин, потім воду необхідно злити. На 1 літр води потрібно додавати 1 столову ложку солі і 3 столових ложки цукру.

4. Потрібно залити помідори зі сливами розсолом вдруге, додати лавровий лист і оцет, 1 столову ложку на 3 літри води.

5. Банкунужно закатати кришкою і укутати теплою тканиною.

Мариновані помідори зі сливами: Telegram щоденник Дачника
Мариновані помідори зі сливами: Telegram щоденник Дачника
мариновані помідори зі сливами: telegram щоденник Дачника

Нагадавши, "ананасний" компот з кабачків: легкий рецепт на 3-літрову банку, з яким можна забути про спеку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що таке зупа, цинамон і пляцок? Словник найпопулярніших страв з галицької кухні

Також, "Знай.uа" писав, кекси з вишнею за 30 хвилин: рецепт найпростішої випічки до чаю